Valerian-Extract-Valerenic-Acid-Herbal-Extract-Anti-Depression-Chinese-Raw-Material

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Valerian Extract
Sumber: Valerian Officinalis L.
Bagéan anu Dianggo: Akar
Ekstrak Pangleyur: Cai & Étanol
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Free Allergen


Detil Produk

Tanda Produk

Valeriana officinalis mangrupikeun pepelakan, biasa disebut valerian. Sacara tradisional, akar valerian diseduh pikeun téh atanapi didahar pikeun tujuan rélaxasi sareng ubar keur nengtremkeun. Valerian panginten tiasa ningkatkeun sinyal tina salah sahiji neurotransmitter ubar penenang utama, asam gamma-aminobutyric (GABA). Pamakéan primér Valerian nyaéta pikeun nengtremkeun kahariwang atanapi ngajantenkeun gampang bobo.

Ngaran Produk: Ékstrak Valerian  
Sumber: Valerian Officinalis L.  
Bagéan anu Dianggo: Akar  
Ekstrak Pangleyur: Cai & Étanol  
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi  
     
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay    
Asam valérénik ≥0,8% USP
Data Kualitas    
Penampilan Bubuk Rupa Coklat Visual
Bau sareng rasa Rasa pait litter, bau ciri valerian Organoléptik
Karugian dina Ngeringan ≤5% EP 8.0
Abong ≤5% EP 8.0
Ukuran Partikel 95% Lulus 80M Ayakan 80 bolong
Logam beurat ≤10 ppm AAS
Kalungguhan (Pb) ≤ 2 ppm AAS
Arsenik (Sakumaha) ≤2 ppm AAS
Kadmium (Cd) ≤1 ppm AAS
Raksa (Hg) ≤ 0,1 ppm AAS
Data Mikrobiologis    
Jumlah Piring Jumlah ≤1000 cfu / g USP35
Cetakan sareng Ragi ≤1000 cfu / g USP35
E.Coli Négatip USP35
Salmonella Négatip USP35
Data Tambihan  
Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami