Coenzyme-Q10-CoQ10-Powder-Raw-Material-Cardiovascular-Health-Antioxidant-Skin-Care

Pedaran pondok:

Ngaran Produk:
Koénzim Q10

CAS: 303-98-0

Non-irradiated na ETO-gratis, NON-GMO
Standar Tés USP 41

 


Detil Produk

Tanda Produk

CoQ10 mangrupikeun sanyawa sapertos vitamin anu dihasilkeun dina awak pikeun fungsi mitokondria anu pas, sareng ogé mangrupikeun komponén dina pola dahar. Éta ngabantosan mitokondria nalika produksi énergi sareng mangrupikeun bagian tina sistem antioksidan endogén. Éta sami sareng sanyawa pseudovitamin anu sanés sabab éta penting pisan pikeun salamet, tapi henteu kedah diperyogikeun salaku suplemén. Nanging, aya kamungkinan kakirangan kusabab kaserang serangan jantung, nyandak statin, sagala rupa kaayaan panyakit, sareng sepuh. Éta aya dina sababaraha rupa tuangeun; utamina daging sareng lauk.

CoQ10 ngagaduhan seueur manpaat kaséhatan sareng tiasa janten antioksidan dina ngabantosan nétralisasi radikal bébas. † Éta tiasa ngabantosan tingkat glukosa séhat sareng beurat séhat dina parantos individu nalika dicandak sasarengan sareng diet séhat. † Éta ngadukung sistem kardiovaskular sareng ngabantosan kulit tetep séhat. † CoQ10 ngadukung paru-paru, otot, sareng sendi anu séhat sareng ngamajukeun kaséhatan otak. † CoQ10 ogé ngabantosan ngamajukeun kaséhatan séks sareng nguatkeun sistim imun.

-Ngadukung sistem kardiovaskular;
-Manpaat kaséhatan otot sareng sendi;
-Mantuan ngajaga beurat séhat;
-Ngajaga kulit katingali séhat;
-Ngadorong kaséhatan séks;
-Fortify fungsi imun;
-Kontribusi paru-paru anu séhat;
-Ngamajukeun kaséhatan otak;
-Mantuan ngabantosan kasihatan lisan sareng gusi anu séhat;
-Kontribusi pikeun kaséhatan sakabéh sareng kabugaran;

Ngaran Produk:

Koénzim Q10

CAS: 303-98-0
Catetan: Produk na Non-irradiated na ETO-gratis, NON-GMO
Standar Tés USP 41
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Koénzim Q10 98% -101% HPLC (USP)
Data Kualitas
Penampilan Bubuk kristal konéng nepi ka jeruk Visual
Réaksi warna Kelir biru némbongan USP
Idéntifikasi Spéktrum sampel saluyu sareng spéktrum pikeun standar rujukan USP USP
Analisis Saringan 100% lulus 80 bolong USP
Titik lebur 46-55 USP
Karugian dina Ngeringan < 0,2% USP
Abong < 0,1% USP
Kalungguhan (Pb) 1ppm USP
Arsenik (Sakumaha) 3ppm USP
Kadmium (Cd) < 1mg / kg USP
Raksa (Hg) < 3mg / kg USP
Résidu pangleyur Standar USP USP
Résidu péstisida Standar USP USP
Kasucian Chromatographic Tés 1: Coenzymes Q7, Q8, Q9, Q11 sareng kokotor anu aya hubunganana NMT 1.0% USP
Tés 2: isomer 2Z sareng pangotor patali NMT 1.0% USP
Total pangotor anu aya hubunganana (Tés 1 + Tés 2); NMT 1,5% USP
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 1000cfu / g USP
Cetakan sareng Ragi < 100cfu / g USP
E.Coli ≤30cfu / g USP
S. aureus Négatip / 25g USP
Salmonella Négatip / 25g USP

Data Tambihan

Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Wétkeun dina wadah anu tahan sareng tahan lampu, henteu langkung ti 25. Jaga tina sinar panonpoé langsung sareng jauh tina sumber panas.
Hirup rak Tilu Taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami