Tentang Kami

Profil Perusahaan

Finutra bakti janten pamasok terintegrasi pikeun ranté suplai global, kami nawiskeun seueur bahan baku sareng bahan-bahan fungsina salaku pabrikan, distributor sareng suplai pikeun Inuman global, Nutrasi, Pangan, Pakan sareng Industri Kosmisika.
Kualitas, palaksanaan sareng tilas mangrupikeun pilar anu ngadukung dasar struktur sareng tujuan urang. Ti rencana dugi ka palaksanaan, kontrol, nutup sareng eupan balik, prosés kami jelas dihartikeun dina standar industri luhur.

NEWS-3

Didirikeun taun 2005, Finutra Biotech parantos ngiringan bahan baku ngolah ubar tradisional Tiongkok salaku perusahaan mumpuni ISO. Dina 2010, kami ngatur tim R&D sareng kategori produk anu ngeuyeuban pikeun séri Carotenoid Mikroencapsulasi sayogi salaku bubuk cai anu leyur (CWS), beadlet sareng gantung minyak / oleoresin pikeun minuhan rupa-rupa aplikasi formulasi. Dina 2016 kami parantos ngadegkeun Finutra Inc., nyetél USA Warehouse. Jasa panto ka panto ngarobih tina gram kana tonnage pikeun ngeusian pangiriman gancang sareng minuhan tungtutan konsumén individu.
Keahlian kami mangrupikeun kaunggulan anjeun, kalayan langkung ti 350,000 méter pasagi produksi sareng kamar gudang, ogé rencana perluasan anu teras-terasan, Finutra mastikeun pikeun nyandak tingkat kualitas sareng palayanan anu langkung saé pikeun konsumén anu paling dimangfaatkeun di sakumna dunya.

Sertipikat