Huperzine A Bubuk 1% 98% Pabrik Obat Herbal Cina Grosir

Pedaran pondok:

Nami Produk: Huperzine A
Sumber: Huperzia serrata
CAS: 102518-79-6
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Free Allergen

 


Detil Produk

Tanda Produk

Huperzine-A mangrupikeun sanyawa anu sasari tina ramuan kulawarga Huperziceae. Éta katelah panghambat asetilkolinesterase, anu hartosna éta ngeureunkeun hiji énzim tina ngarecah asetilkolin anu hasilna ningkat dina asetilkolin. Huperzine-A katémbong mangrupikeun sanyawa anu aman tina kajian sato ngeunaan karacunan sareng kajian di manusa anu henteu nunjukkeun efek samping dina dosis anu rutin ditambahan. Huperzine-A aya dina percobaan awal pikeun panggunaan dina merangan Panyakit Alzheimer ogé, sareng panginten aya gunana pikeun merangan turunna kognitif dina lansia.

Ngaran Produk: Huperzine A
Sumber: Huperzia serrata
CAS: 102518-79-6
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Huperzine A ≥1% HPLC
Data Kualitas
Penampilan Bubuk bodas atanapi ampir bodas Visual
Karugian dina Ngeringan ≤4% Ch.P.
Logam beurat ≤ 10 ppm Ch.P.
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 5000 cfu / g Ch.P.
Cetakan sareng Ragi < 100 cfu / g Ch.P.
E.Coli Négatip Ch.P.
Salmonella Négatip Ch.P.

Data Tambihan

Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami