Melatonin-99% -Powder-Farmasi-Menengah-Cina-Produsén-Saré-Bantuan

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: Melatonin

CAS No. : 73-31-4

Assay: ≥99%

Non GMO, BSE / TSE Gratis

Non Irridiation, Bébas Alergi

Melatonin mangrupikeun neurohormone anu disékrésikeun ku kelenjar pineal dina uteuk sareng éta dipikaterang pikeun nyababkeun sareng ngatur bobo.


Detil Produk

Tanda Produk

Cahaya neken sintétis melatonin. Pamakéan utama melatonin salaku suplemén nyaéta nganormalkeun pola bobo anu teu normal.
Pola bobo anu teu teratur pakait sareng rupa-rupa masalah kaséhatan sareng sepuh dini. Melatonin nyaéta hormon anu dianggo ku awak anjeun pikeun ngabantosan anjeun bobo, sahingga suplement ditempo salaku cara pikeun bobo rutin. Ieu hususna kapaké pikeun jalma anu ngiringan damel shift atanapi anu kasép jet.
Mangpaat séjén melatonin kaasup épék neuroprotective umum, sabab melatonin mangrupikeun antioksidan anu kuat. Melatonin ogé ngagaduhan sababaraha sipat anti kanker, sareng ayeuna ditalungtik pikeun peranna dina merangan kanker payudara. Éta henteu katingalina seueur pangaruh kana massa langsing atanapi gajih awak, tapi éta berpotensi ngeureunkeun awak anjeun tina kéngingkeun langkung seueur gajih. Suplemén melatonin ogé nguntungkeun kaséhatan panon, kamungkinan ngirangan tinnitus, sareng ningkatkeun suasana haté (ku ngabantosan anjeun bobo langkung saé).

Ngaran Produk: Melatonin

CAS No. :

73-31-4
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Assay ≥99% HPLC
Data Kualitas
Penampilan A bubuk Kristal Bodas atanapi bulak-konéng USP39
Idéntifikasi: Positip Réaksi positip USP39
Karugian dina Ngeringan ≤5% USP39
Résidu dina ignition ≤5% USP39
Ukuran Partikel 95% Lulus 80M USP39
Logam beurat < 10 ppm USP39
Kotor individu ≤0.1% USP39
Total pangotor ≤1,0% USP39
Titik lebur 117 ~ 120 ℃ USP39

Data Tambihan

Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami