Centella-Asiatica-Extract-Gotu-Kola-Extract-Asiaticosides-China-Factory-Raw-Material

Pedaran pondok:

Nami Produk: Goto Kola PE
Sumber: Centella Asiatica L.
Bagéan Anu Dianggo: Tutuwuhan Utuh
Ekstrak Pangleyur: Cai & Étanol
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Free Allergen


Detil Produk

Tanda Produk

Asalna: Centella asiatica L.
Total Triterpenes 40% 70% 80% 95%
Asiaticoside 10% -90% / Asid Asiatik 95%
Madecassoside 80% 90% 95% / Madecassic Acid 95%

Bubuka: 
Centella Asiatica, ilahar dikenal salaku pennywort Asiatic atanapi Gotu kola, mangrupikeun pepelakan perennial anu hérbal, asli tina lahan baseuh di Asia. Dianggo salaku sayuran kuliner sareng ramuan ubar. Centella asiatica paling dikenal salaku suplement ningkatkeun kognitif sareng manpaat tambahan pikeun kaséhatan kardiovaskular (khususna, insufficiency vena kronis), tingkat régenerasi kulit sareng penyembuhan luka, sareng kamungkinan manpaat pikeun hariwang sareng rematik. Éta katingalina épéktip dina kadua parameter dina bukti préklinikal, sareng tiasa ogé anti rematik.

Fungsi:
1. Ningkatkeun kinerja kognitif, ningkatkeun ingetan, nginget-nginget, sareng ngarti.
2. Ngaronjatkeun sistem sirkulasi sareng nguatkeun urat sareng kapiler.
3. Ngabantosan penyembuhan luka sareng ngirangan parut.
4. Épéktip dina ngagentos éksim, psoriasis, urat benang, varicose sareng urat.

Ngaran Produk: Goto Kola PE  
Sumber: Centella Asiatica L  
Bagéan anu Dianggo: Tutuwuhan Sapinuhna  
Ekstrak Pangleyur: Cai & Étanol  
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi  
     
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay    
Total Triterpenes ≥10% HPLC
Data Kualitas    
Penampilan Bubuk konéng coklat rupa Visual
Ambu Ciri-cirina Organoléptik
Karugian dina Ngeringan ≤5% CP2015
Abong ≤5% CP2015
Ukuran Partikel 98% Lulus 100M Ayakan 100 bolong
Logam beurat < 20 ppm CP2015
Kalungguhan (Pb) < 5 ppm CP2015
Arsenik (Sakumaha) < 2 ppm CP2015
Kadmium (Cd) < 0,3 ppm CP2015
Raksa (Hg) < 0,2 ppm CP2015
Data Mikrobiologis    
Jumlah Piring Jumlah < 2000 cfu / g CP2015
Cetakan sareng Ragi < 200 cfu / g CP2015
E.Coli Négatip CP2015
Salmonella Négatip CP2015
Data Tambihan    
Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami