Kelor Griffonia Extract 5-HTP 99% Powder Wholesale Mood Support

Pedaran pondok:

Asalna: Griffonia simplicifolia
Spésifikasi: 99%
Puncak X gratis, gratis pelarut

Pangiriman biasa ka AS sareng EU. pasar

Laporan pihak ka 3 sayogi

PAHs / résidu pangleyur / Mikrobiologis /-logam beurat jeung TPC

Kosher, ISO9001, Halal  sertipikat


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi:
Déprési: kakurangan 5-HTP dipercaya nyumbang kana déprési. Suplemén 5-HTP parantos kabuktosan épéktip dina ngubaran hampang dugi ka déprési sedeng. Dina klinis
uji coba 5-hidroksitrikophan nunjukkeun hasil anu sami sareng anu diraih ku ubar antidepresan imipramine sareng fluvoxamine.
Fibromyalgia: Panilitian nunjukkeun yén 5-HTP ningkatkeun sintésis serotonin, anu ningkatkeun kasabaran nyeri sareng kualitas bobo. Pasien sareng fibromyalgia parantos ngalaporkeun paningkatan dina
gejala déprési, kahariwang, insomnia, sareng nyeri somatik (jumlah daérah nyeri sareng kaku isuk-isuk).
Insomnia: Dina seueur percobaan, 5-HTP parantos ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun bobo sareng ningkat kualitas bobo pikeun anu ngalaman insomnia.
Migraines: 5-HTP ngirangan frékuénsi sareng parahna nyeri sirah migren dina uji klinis. Ogé, sacara signifikan langkung seueur efek samping anu dititénan kalayan 5-HTP dibandingkeun anu sanés
ubar nyeri sirah sirah.
Obesitas: 5-hydroxytr Egyptophan nyiptakeun raos langkung lengkep - nyugemakeun napsu hiji jalma gancang. Sahingga ngamungkinkeun pasién tetep kalayan diét langkung gampil. Éta ogé parantos kabuktosan turun
asupan karbohidrat dina penderita obesitas.
Sakit Kepala Barudak: Barudak anu nyeri sirah anu patali sareng lieur sigana ngaréspon pangobatan 5-HTP.

Ngaran Produk: Ékstrak siki 5-HTP Griffonia
Bagéan anu Dianggo: Cikal
Pelarut Dipaké: Cai & Étanol
Sumber: Griffonia simplicifolia
Non GMO BSE / TSE Gratis Non Irridiation Allergen Free
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
5-Hydroxytr Egyptophan 98% HPLC / USP
Data Kualitas
Penampilan  Rupa bubuk bodas-bodas Visi
Ukuran bolong 95% lulus 80M USP <786>
Karugian dina Ngeringan ≤5% USP <731>
Abong ≤5% USP <281>
Puncak X Négatip HPLC / USP
Logam beurat 10ppm ICP-MS / USP
Kalungguhan (Pb) < 0,5ppm ICP-MS / USP <730>
Arsenik (Sakumaha) < 0,5ppm ICP-MS / USP <730>
Kadmium (Cd) 0,1ppm ICP-MS / USP <730>
Raksa (Hg) 0,1ppm ICP-MS / USP <730>
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 1000cfu / g USP <2021>
Cetakan sareng Ragi < 100cfu / g USP <2021>
E.Coli Négatip / 10g USP <2022>
Salmonella Négatip / 10g  USP <2022>

Data Tambihan

Henteu Iradiasi

≤700 EN 13751:2002<PSL>
Ukuran paking 5kg / kantong, 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami