Tentang Kami

Finutra bakti janten pamasok terintegrasi pikeun ranté suplai global, kami nawiskeun seueur bahan baku sareng bahan-bahan fungsina salaku pabrikan, distributor sareng suplai pikeun Inuman global, Nutrasi, Pangan, Pakan sareng Industri Kosmisika. Kualitas, palaksanaan sareng tilas mangrupikeun pilar anu ngadukung dasar struktur sareng tujuan urang. Ti rencana dugi ka palaksanaan, kontrol, nutup sareng eupan balik, prosés kami jelas dihartikeun dina standar industri luhur.

  • company (1)
  • company (2)
  • company (3)

Kauntungan urang

  • Palayanan

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.
  • Kualitas alus teuing

    Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun peralatan-kinerja tinggi, kakuatan téknis kuat, kamampuan ngembangkeun kuat, jasa téknis anu saé.
  • Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.
  • Tim téknis anu kuat

    Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Produk Unggulan Kami

  • Bahan Unggulan

    Finutra bakti janten pamasok terintegrasi pikeun ranté suplai global, kami nawiskeun seueur bahan baku sareng bahan-bahan fungsina salaku pabrikan, distributor sareng suplai pikeun Inuman global, Nutrasi, Pangan, Pakan sareng Industri Kosmisika.

    Bahan Unggulan
  • Bahan Unggulan

    Beadlets, CWS Lutein, Lycopene Astaxanthin

    Bahan Unggulan
  • Bahan Unggulan

    Melatonin 99% USP Standar

    Bahan Unggulan
  • Bahan Unggulan

    5-HTP 99% Puncak X Gratis Pelarut Gratis

    Bahan Unggulan
  • Bahan Unggulan

    Akar Turmeric Extract Curcumin Bubuk

    Bahan Unggulan

Prosés Produksi

Operasi produksi aséptik saluyu sareng standar GMP. Laboratorium pengujian pusat dilengkepan ku nyerep atom, fase gas sareng fase cair. Titik kontrol kritis diuji dina titik anu tetep sareng sacara acak diconto, janten pikeun mastikeun unggal angkatan produk diluar harepan konsumén. Dina produksi sareng operasi, Finuta teras-terasan nuturkeun prinsip "ningkatkeun lingkungan alam sareng kaséhatan manusa", ketat ngadalikeun kualitasna, sareng ngupayakeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé pikeun pemasok global.

Didirikeun taun 2005
promote_img_01

Produk Anyar

  • Tribulus-Terrestris-Extract-Total-Saponins-Chinese-Raw-Material

    Tribulus-Terrestris-Extract-Total-Saponins-Chin ...

    Tribulus terrestris (tina kulawarga Zygophyllaceae) mangrupikeun ramuan ngarayap taunan anu nyebar di Cina, Asia wétan, sareng dugi ka Asia kulon sareng Éropa kidul. Daging buah tina pepelakan ieu parantos dianggo dina Kedokteran Tionghoa Tradisional pikeun ngubaran gangguan panon, edema, beuteung beuteung, tekanan darah tinggi, sareng panyakit kardiovaskular nalika di India panggunaan na di Ayurveda kanggo tujuan impotensi, kurang napsu, jaundice, gangguan urogenital, sareng panyakit kardiovaskular. Tr ...

  • Valerian-Extract-Valerenic-Acid-Herbal-Extract-Anti-Depression-Chinese-Raw-Material

    Valerian-Ékstrak-Valerenic-Acid-Herbal-Extract -...

    Valeriana officinalis mangrupikeun pepelakan, biasa disebut valerian. Sacara tradisional, akar valerian diseduh pikeun téh atanapi didahar pikeun tujuan rélaxasi sareng ubar keur nengtremkeun. Valerian panginten tiasa ningkatkeun sinyal tina salah sahiji neurotransmitter ubar penenang utama, asam gamma-aminobutyric (GABA). Pamakéan primér Valerian nyaéta pikeun nengtremkeun kahariwang atanapi ngajantenkeun gampang bobo. Ngaran Produk: Ekstrak Valerian Sumber: Valerian Officinalis L. Bagéan Anu Dianggo: Akar Ékstrak Pelarut: Cai & ...

  • L-Theanine-Green-Tea-Extract-Plant-Extract-Raw-Material-Wholesale

    L-Theanine-Green-Tea-Extract-Plant-Extract-Raw -...

      L-Theanine mangrupikeun asam amino anu aya dina rupa-rupa spésiés pepelakan sareng supa, sareng khususna seueur dina green tea. L-Theanine biasa disebut ngan saukur Theanine, teu kedah bingung sareng D-Theanine. L-Theanine ngagaduhan profil rasa umami anu gurih, sareng sering dianggo pikeun ngirangan pait dina sababaraha tuangeun. Mangpaat L-Theanine L-Theanine mungkin gaduh épék nenangkeun haté sareng bobo sareng tiasa ngadukung fungsi otak sareng waspada, fokus, kognisi, sareng mémori ...

  • Diosmin-Citrus-Aurantium-Extract-Hesperidin-Pharmaceutical-Chemicals-API

    Diosmin-Citrus-Aurantium-Extract-Hesperidin-Pha ...

    Diosmin mangrupikeun bahan kimia dina sababaraha pepelakan. Éta khususna aya dina buah jeruk. Hal ieu digunakeun pikeun ngubaran sagala rupa gangguan pembuluh darah kaasup wasir, urat varikos, sirkulasi goréng dina suku (stasis véna), sareng perdarahan (perdarahan) dina panon atanapi gusi. Sering dicandak dikombinasikeun sareng hesperidin. Nami Produk: Diosmin Sumber: Citrus Aurantium L. Bagéan Anu Dianggo: Pelarut Ekstrak buah entéh: Étanol & Cai Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiasi, Allergen F ...

  • Centella-Asiatica-Extract-Gotu-Kola-Extract-Asiaticosides-China-Factory-Raw-Material

    Centella-Asiatica-Extract-Gotu-Kola-Extract-Asi ...

    Asalna: Centella asiatica L. Total Triterpenes 40% 70% 80% 95% Asiaticoside 10% -90% / Asid Asiatik 95% Madecassoside 80% 90% 95% / Madecassic Acid 95% Perkenalan: Centella Asiatica, biasa dikenal salaku Pennywort Asiatic atanapi Gotu kola, mangrupikeun pepelakan perennial anu hérbal, lemah lembut ti dataran baseuh di Asia. Dianggo salaku sayuran kuliner sareng ramuan ubar. Centella asiatica paling dikenal salaku suplement ningkatkeun kognitif sareng kauntungan tambahan pikeun kaséhatan kardiovaskular (dina ...

  • Huperzine A Powder 1% 98% Chinese Herbal Medicine Factory Wholesale

    Huperzine A Bubuk 1% 98% Medis Hérbal Cina ...

    Huperzine-A mangrupikeun sanyawa anu sasari tina ramuan kulawarga Huperziceae. Éta katelah panghambat asetilkolinesterase, anu hartosna éta ngeureunkeun hiji énzim tina ngarecah asetilkolin anu hasilna ningkat dina asetilkolin. Huperzine-A katémbong mangrupikeun sanyawa anu aman tina kajian sato ngeunaan karacunan sareng kajian di manusa anu henteu nunjukkeun efek samping dina dosis anu rutin ditambahan. Huperzine-A aya dina percobaan awal pikeun panggunaan dina merangan Panyakit Alzheimer ogé, ...

  • Phosphatidylserine Soybean Extract Powder 50% Nootropics Herbal Extract Raw Material

    Ekstrak Kedelé Phosphatidylserine 50% N ...

    Phosphatidylserine, atanapi PS, mangrupikeun sanyawa anu sami sareng gajih diet anu nyebar pisan dina jaringan saraf manusa. Éta tiasa disintésis ogé dikonsumsi ngalangkungan diet, tapi manpaat salajengna tiasa didamel ngalangkungan suplemén. Éta tiasa ngadukung fungsi otak sareng ngamajukeun wanda séhat sareng bantuan kognisi, memori, sareng fokus. Éta ogé tiasa ngabantosan ketahanan atlit sareng pemulihan latihan. -Ngarojong fungsi uteuk; -Ngadorong mood séhat; -Aids kognisi; -Mantuan ngabantosan; -Karya pikeun ngabantosan fokus; -...

  • Coenzyme-Q10-CoQ10-Powder-Raw-Material-Cardiovascular-Health-Antioxidant-Skin-Care

    Coenzyme-Q10-CoQ10-Powder-Raw-Material-Cardiova ...

    CoQ10 mangrupikeun sanyawa sapertos vitamin anu dihasilkeun dina awak pikeun fungsi mitokondria anu pas, sareng ogé mangrupikeun komponén dina pola dahar. Éta ngabantosan mitokondria nalika produksi énergi sareng mangrupikeun bagian tina sistem antioksidan endogén. Éta sami sareng sanyawa pseudovitamin anu sanés sabab éta penting pisan pikeun salamet, tapi henteu kedah diperyogikeun salaku suplemén. Nanging, aya kamungkinan kakirangan kusabab kaserang serangan jantung, nyandak statin, sagala rupa kaayaan panyakit, ...

KOSER-FINUTRA NEWS

Finutra parantos hasil lulus sertipikat pembaharuan KOSHER di 2021.

Tanggal 28 April 2021, inspektur KOSHER sumping ka perusahaan kami pikeun pamariksaan pabrik sareng nganjang ka area bahan baku, bengkel produksi, gudang, kantor sareng daérah sanés fasilitas kami. Anjeunna resep pisan kana kataatan urang kana panggunaan bahan baku kualitas luhur anu sami sareng standarisasi prod ...

CURCUMIN FINUTRA BIOTECH

Curcumin Dipidangkeun Pikeun Ngaronjatkeun Spidol Peradangan Sérum

Hasil tina panilitian anyar anu diterbitkeun dina jurnal Biomed Central BMC nunjukkeun ekstrak kunyit anu épéktipna paracetamol dina ngirangan nyeri sareng gejala sanés lutut osteoarthritis (OA). Panilitian nunjukkeun sanyawa bioavailable langkung épéktip dina ngirangan peradangan. Osteoartritis ...

NEWS-4

Ulikan Pilot Saran Tomat Powder ngagaduhan Unggul Pamulihan Latihan Anu Luhung pikeun Lycopene

Diantara suplemén nutrisi populér anu dianggo pikeun ngaoptimalkeun pamulihan latihan ku atlit, lycopene, karotenoid anu aya dina tomat, seueur dianggo, kalayan panilitian klinis ngabuktikeun yén suplemen lycopene murni mangrupikeun antioksidan anu kuat anu tiasa ngirangan peroksidasi lipid anu diinduksi tina latihan (mec .. .

NEWS-1

Pabrik Suplemén Diét khusus dianggap dasarna dina bimbingan féderal anyar

Coronavirus parantos sacara dramatis ningkatkeun paménta konsumén AS dina seueur suplemén diét, naha éta pikeun ningkat nutrisi nalika krisis, ngabantuan bobo sareng stres, atanapi ngadukung fungsi imun anu kuat pikeun ningkatkeun résistansi umum kana ancaman kaséhatan. Seueur suplemén diet ...

BANNER (3)

Dina Oktober 2012, nalika ngumbara di Hawaii, pituduh wisata ngenalkeun produk populér lokal anu disebut BIOASTIN

Dina Oktober 2012, nalika ngumbara di Hawaii, pituduh wisata ngenalkeun produk populér lokal anu disebat BIOASTIN, anu beunghar di Astaxanthin, dikenal salaku salah sahiji antioksidan anu paling kuat di alam sareng nyayogikeun seueur rupa manpaat kaséhatan anu kami resep pisan. . Di handap ieu ...