Astaxanthin Haematococcus Pluvialis ékstrak Produsén Bubuk Massal

Pedaran pondok:

Nami Produk: Bubuk Astaxanthin
Souce: Haematococcus pluvialis ganggang
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Free Allergen

Bubuk Astaxanthin: 1% 1,5% 2% 2.5% 3% 3.5% 5%

Minyak Astaxanthin: 5% 10%

Astaxanthin CWS 1% 2%

Beadlets Astaxanthin 2,5%

 


Detil Produk

Tanda Produk

Perusahaan berbasis téknologi dirojong ku FACHB, lembaga pikeun konservasi, garapan sareng manajemén sumber daya ganggang cai tawar;
Produksi maju pisan ningkatkeun stabilitas produk réngsé.
Astaxanthin-Haematococcus-Pluvialis-Extract-Bulk-Powder-Manufacturer (2)

Dina Oktober 2012, nalika ngumbara di Hawaii, pituduh wisata ngenalkeun produk populér lokal anu disebat BIOASTIN, anu beunghar di Astaxanthin, dikenal salaku salah sahiji antioksidan anu paling kuat di alam sareng nyayogikeun seueur rupa manpaat kaséhatan anu kami resep pisan. .
Dina taun-taun ieu, urang damel raket sareng Akademi Ilmu Pengetahuan Laut Cina pikeun milarian terang dimana Cina tiasa ngabibita Haematococcus. Di Erdos, di Qingdao, di Kunming, kami parantos seueur ékspérimén, sareng akhirna urang ngamimitian impian Astaxanthin kami di Kunming, dimana cahaya panonpoe seueur, suhu na pas, sareng bédana suhu di antara opat musim leutik.
Saatos 6 taun kerja keras, pipa anu berbudaya Haematococcus pluvialis akhirna sadar, sareng Astaxanthin alami diekstraksi sacara superkritis. Kituna kami parantos ngadaptar mérek dagang "Astactive"

Astaxanthin-Haematococcus-Pluvialis-Extract-Bulk-Powder-Manufacturer (3)

Spésifikasi:
Bubuk Astaxanthin: 1% 1,5% 2% 2.5% 3% 3.5% 5%
Minyak Astaxanthin: 5% 10%
Astaxanthin CWS 1% 2%
Beadlets Astaxanthin 2,5%
Astaxanthin-Haematococcus-Pluvialis-Extract-Bulk-Powder-Manufacturer (1)

Ngaran Produk: Minyak Astaxanthin
Operator: Minyak Sunflower
Negara asal Cina
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Astaxanthin 10% HPLC
Data Kualitas
Penampilan Minyak Beureum Ungu Jero Visi
Rasa & Ambu Ciri-cirina Organoléptik
Uap ≤0,5% 5g / 105 ℃ / 2jam
Logam beurat 10ppm AAS
Kalungguhan (Pb) 2ppm AAS / GB 5009.12-2010
Arsenik (Sakumaha) 1ppm AAS / GB 5009.11-2010
Kadmium (Cd) < 0,5ppm AAS / GB 5009.11-2011
Raksa (Hg) 0,1ppm AAS / GB 5009.15-2010
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 1000cfu / g GB 4789.2-2010
Cetakan sareng Ragi < 100cfu / g GB 4789.15-2010
E.Coli Négatip GB 4789.3-2010
Salmonella Négatip GB 4789.4-2010

Data Tambihan

Ngepak 5kg / kendang atanapi 10kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami