Curcumin Turmeric Root Extract Bubuk Curcuminoids-95%

Pedaran pondok:

Asalna: Curcuma longa
Curcumin 95% Granule
20-40 bolong, 40-60 bolong
Curcumin 10% Larut Cai
Patuh ka USP, EP Standar


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan baku sumberna tina kebon organik anu dumuk di Myanmar.
Bebas tina péstisida, inséktisida sareng bahan kimia.
Minuhan sarat pangaturan AS ngeunaan Pertanian Organik.
Curcumin-Turmeric-Root-Extract-Powder-Curcuminoids
Kami parantos ngadegkeun ranté pasokan anu kuat sareng panyayogi turmer Myanmar pikeun taun-taun. Bahan baku parantos dikumbah, dibersihkeun (sapinuhna), digosok sareng digaringkeun panonpoé, mung eusi curcuminoid 5% -8% anu mumpuni pikeun produksi kami.
Curcumin-Turmeric-Root-Extract-Powder-Curcuminoids-

Ngaran Produk: Curcumin
Sumber: Curcuma longa L.
Bagéan anu Dianggo: Akar
Ekstrak Pangleyur: Étil Asétat
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Curcumin ≥95% HPLC
Data Kualitas
Penampilan Bubuk Jeruk Konéng Visual
Ambu Ciri-cirina Organoléptik
Karugian dina Ngeringan 2% GB / T5009.3-2016
Abong ≤1% GB / T5009.4-2016 / 5.3.3
Ukuran Partikel 95% Lulus 80M Bolong Saringan
Résidu résidu ≤5000 ppm CP2015
Kapadetan Massal 0,5 ~ 0,65g / ml GB / T20316.2-2016
Logam beurat < 10 ppm GB / T5009.74-2003
Kalungguhan (Pb) < 2 ppm GB / T 5009.12-2017
Arsenik (Sakumaha) < 3 ppm GB / T 5009.11-2014
Kadmium (Cd) < 1 ppm GB / T 5009.15-2003
Raksa (Hg) < 0,5 ppm GB / T 5009.17-2003
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 1000 cfu / g CP2015
Cetakan sareng Ragi < 100 cfu / g CP2015
E.Coli Négatip CP2015
Salmonella Négatip CP2015

Data Tambihan

Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami