L-Theanine-Green-Tea-Extract-Plant-Extract-Raw-Material-Wholesale

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Green Tea Extract
Sumber: Camellia sinensis
Bagéan Anu Dianggo: Daun
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation

L-Theanine ≥20%

Kafein ≤ 2.0%


Detil Produk

Tanda Produk

 

L-Theanine mangrupikeun asam amino anu aya dina rupa-rupa spésiés pepelakan sareng supa, sareng khususna seueur dina green tea. L-Theanine biasa disebut ngan saukur Theanine, teu kedah bingung sareng D-Theanine. L-Theanine ngagaduhan profil rasa umami anu gurih, sareng sering dianggo pikeun ngirangan pait dina sababaraha tuangeun.
Mangpaat L-Theanine
L-Theanine mungkin gaduh épék nenangkeun haté sareng bobo sareng tiasa ngadukung fungsi otak sareng waspada, fokus, kognisi, sareng mémori. L-Theanine ogé tiasa nguatkeun fungsi imunitas sareng ngadukung jantung sareng sistem kardiovaskular.

• Ningkatkeun bobo anu séhat
• Ngarojong fungsi uteuk
• Nyumbang kana kaparigelan sareng fokus
• kognisi Bantuan sareng ingetan
• Nguatkeun fungsi imun
• Ngabantosan kaséhatan jantung sareng jantung

Ngaran Produk: Ékstrak Téh Héjo  
Sumber: Camellia sinensis
Bagéan anu Dianggo: Daun  
Ekstrak Pangleyur:    
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irididiation  
     
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay    
L-Theanine ≥20% HPLC
Kafein ≤ 2,0% HPLC
Data Kualitas    
Penampilan Bubuk coklat konéng Visual
Ambu Ciri-cirina Organoléptik
Karugian dina Ngeringan ≤5% USP <921>
Abong ≤3% USP <561>
Ukuran Partikel 95% Lulus 80M USP <786>
Résidu résidu Papanggih Syarat USP USP <561>
Logam beurat ≤10 ppm USP <231>
Kalungguhan (Pb) ≤2 ppm EP 7.0
Arsenik (Sakumaha) ≤2 ppm EP 7.0
Kadmium (Cd) ≤1 ppm EP 7.0
Raksa (Hg) ≤1 ppm EP 7.0
Data Mikrobiologis    
Jumlah Piring Jumlah ≤1000 cfu / g USP34 <61>
Cetakan sareng Ragi ≤100 cfu / g USP34 <61>
E.Coli Négatip USP34 <62>
Salmonella Négatip USP34 <62>
Data Tambihan    
Non Iradiasi ≤700 EN 13751:2002<PSL>
Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung.
Hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng di bungkus aslina.
  Dikaluarkeun ku Quality Assurance Center Lab. Dept tina Jianhe Biotech Co., Ltd.  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami