Tribulus-Terrestris-Extract-Total-Saponins-Chinese-Raw-Material

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Tribulus Terrestris Extract
Sumber: Tribulus terrestris L.
Bagéan anu Dianggo: Friut
Ekstrak Pangleyur: Cai & Étanol
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Free Allergen

 


Detil Produk

Tanda Produk

Tribulus terrestris (tina kulawarga Zygophyllaceae) mangrupikeun ramuan ngarayap taunan anu nyebar di Cina, Asia wétan, sareng dugi ka Asia kulon sareng Éropa kidul. Daging buah tina pepelakan ieu parantos dianggo dina Kedokteran Tionghoa Tradisional pikeun ngubaran gangguan panon, edema, beuteung beuteung, tekanan darah tinggi, sareng panyakit kardiovaskular nalika di India panggunaan na di Ayurveda kanggo tujuan impotensi, kurang napsu, jaundice, gangguan urogenital, sareng panyakit kardiovaskular.

Tribulus terrestris kalolobaanana disarankeun pikeun kaséhatan jalu kalebet kasuburan sareng vitalitas, sareng khususna langkung kateren dina kasihatan kardiovaskular sareng urogenital. Mangrupikeun suplemén umum pikeun nambihkeun sipat libido sareng sipat téstostéron naekeun téstostéron.

Ngaran Produk: Ekstrak Tribulus Terrestris  
Sumber: Tribulus terrestris L.  
Bagéan anu Dianggo: Gorengan  
Ekstrak Pangleyur: Cai & Étanol  
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi  
     
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay    
Total Saponins ≥90% UV
Data Kualitas    
Penampilan Bubuk konéng coklat Visual
Ambu Ciri-cirina Organoléptik
Karugian dina Ngeringan ≤5% CP2010
Abong ≤5% CP2010
Ukuran Partikel 95% Lulus 80M Ayakan 80 bolong
Kapadetan Massal 45g / 100ml ~ 55g / 100ml Densityer
Logam beurat < 10 ppm AAS
Kalungguhan (Pb) < 2 ppm AAS / GB 5009.12-2010
Arsenik (Sakumaha) < 1 ppm AAS / GB 5009.11-2010
Kadmium (Cd) < 0,5 ppm AAS / GB 5009.15-2010
Raksa (Hg) < 0,5 ppm AAS / GB 5009.17-2010
Data Mikrobiologis    
Jumlah Piring Jumlah < 10000 cfu / g GB4789.2-2016
Cetakan sareng Ragi < 300 cfu / g GB4789.15-2016
E.Coli Négatip GB4789.3-2016
Salmonella Négatip GB4789.4-2016
Data Tambihan    
Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami