Diosmin-Citrus-Aurantium-Extract-Hesperidin-Farmasi-Chemicals-API

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: Diosmin
Sumber: Citrus Aurantium L.
Bagéan Anu Dianggo: Buah anu henteu dewasa
Ekstrak Pangleyur: Étanol & Cai
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Free Allergen

 


Detil Produk

Tanda Produk

Diosmin mangrupikeun bahan kimia dina sababaraha pepelakan. Éta khususna aya dina buah jeruk. Hal ieu digunakeun pikeun ngubaran sagala rupa gangguan pembuluh darah kaasup wasir, urat varikos, sirkulasi goréng dina suku (stasis véna), sareng perdarahan (perdarahan) dina panon atanapi gusi. Sering dicandak dikombinasikeun sareng hesperidin.

Ngaran Produk: Diosmin
Sumber: Jeruk Aurantium L.
Bagéan anu Dianggo: Buah henteu dewasa
Ekstrak Pangleyur: Étanol & Cai
Non GMO, BSE / TSE Gratis Non Irridiation, Bébas Alergi
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Assay HPLC
Data Kualitas
Penampilan Greyish-konéng atanapi konéng hampang, bubuk hygroscopic USP
Idéntifikasi A) IR: Nuturkeun CRMminmin CRS
B) HPLC: Patuh kana solusi rujukan
USP
Iodin ≤0.1% USP
Bahan Patalina
Pangotor A (Acetoisovanillone) ≤0,5% USP
Pangotor B (Hesperidin) ≤4,0% USP
Pangotor C (Isorhoifolin) ≤3,0% USP
Pangotor D (6-iododiosmin) ≤0,6% USP
Pangotor E (Linarin) ≤3,0% USP
Pangotor F (Diosmetin) ≤2,0% USP
Pangotor Anu Teu Ditetepkeun (masing-masing) ≤0,4% USP
Total Pangotor ≤8,5% USP
Logam beurat 20ppm USP
Cai ≤6,0% USP
Abong sulfat ≤0,2% USP
Ukuran partikel 95% lulus 80 bolong USP
Pangleyur résidu Minuhan sarat USP <467> USP
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 1000 cfu / g USP
Cetakan sareng Ragi < 100 cfu / g USP
E.Coli Négatip USP
Salmonella Négatip USP
Staphylococcus aureus Négatip USP
Data Tambihan
Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami