Phosphatidylserine Kedelé Ekstrak Bubuk 50% Nootropics Bahan Campuran Herbal

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Phosphatidyl Serine
Sumber: Kadé lesitin
Bagéan Anu Dianggo: Buah
Ékstrak Pelarut: Étanol
Non GMO BSE / TSE Free Non Irridiation Allergen Free

 


Detil Produk

Tanda Produk

Phosphatidylserine, atanapi PS, mangrupikeun sanyawa anu sami sareng gajih diet anu nyebar pisan dina jaringan saraf manusa. Éta tiasa disintésis ogé dikonsumsi ngalangkungan diet, tapi manpaat salajengna tiasa didamel ngalangkungan suplemén. Éta tiasa ngadukung fungsi otak sareng ngamajukeun wanda séhat sareng bantuan kognisi, memori, sareng fokus. Éta ogé tiasa ngabantosan ketahanan atlit sareng pemulihan latihan.
-Ngarojong fungsi uteuk;
-Ngadorong mood séhat;
-Aids kognisi;
-Mantuan ngabantosan;
-Karya pikeun ngabantosan fokus;
-Nyayogikeun ketahanan atletik;
-Assists dina recovery latihan.

Ngaran Produk: Fosfatidil Serin
Sumber: Lesitin kécap
Bagéan anu Dianggo: Buah
Ekstrak Pangleyur: Étanol
Non GMO BSE / TSE Gratis Non Irridiation Allergen Free
BARANG SPESIFIKASI MÉTODE
Data Assay
Fosfatidil Serin ≥20% HPLC
Phosphatidylethanolamine ≤16% HPLC
Fosfatidilinositol ≤12% HPLC
Fosfatidilkolin ≤20% HPLC
Data Kualitas
Penampilan Bubuk Konéng Rupa Visual
Ambu & Rasa Ciri-cirina Sensori / Visual
Nilai péroxida ≤10meq / kg CPh2010
Karugian dina Ngeringan ≤5% CPh2010
Logam beurat ≤10 ppm ICP-MS
Kalungguhan (Pb) ≤3 ppm ICP-MS
Arsenik (Sakumaha) 1ppm ICP-MS
Kadmium (Cd) ≤1 ppm ICP-MS
Raksa (Hg) ≤0.5 ppm ICP-MS
Data Mikrobiologis
Jumlah Piring Jumlah < 1000 cfu / g AOAC
Cetakan sareng Ragi < 100 cfu / g AOAC
E.Coli Négatip AOAC
Staphylococcus Négatip AOAC
Salmonella Négatip AOAC

Data Tambihan

Ngepak 25kg / kendang
Panyimpenan Simpen di tempat anu garing anu tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung
Hirup rak Dua taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami