Pabrik Suplemén Diét khusus dianggap dasarna dina bimbingan féderal anyar

Coronavirus parantos sacara dramatis ningkatkeun paménta konsumén AS dina seueur suplemén diét, naha éta pikeun ningkat nutrisi nalika krisis, ngabantuan bobo sareng stres, atanapi ngadukung fungsi imun anu kuat pikeun ningkatkeun résistansi umum kana ancaman kaséhatan.

Seueur pabrikan suplemén diétah lega Sabtu saatos Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) di jero Departemen Homeland Security ngaluarkeun pédah khusus ngeunaan padamel infrastruktur penting penting anu aya hubunganana sareng COVID-19, atanapi wabah coronavirus.
Vérsi 2.0 dikaluarkeun dina sabtu minggu sareng khusus ngukir pabrik suplemén diét — sareng seueur industri anu sanés-anu padamel sareng operasi na tiasa dianggap dibebaskeun tina pesenan cicing-di-bumi atanapi tempat panyumputan anu nyapu seueur nagara.

Pitunjuk CISA anu sateuacanna sacara lega nangtayungan seueur industri ieu dina kategori dahareun atanapi kaséhatan anu langkung teu pas, janten spésifisitas tambihan ditampi pikeun perusahaan dina industri anu namina.

"Kaseueuran perusahaan anggota kami hoyong tetep kabuka, sareng tetep kabuka dina asumsi yén éta mangrupikeun bagian tina séktor pangan atanapi séktor kasihatan," saur Steve Mister, présidén sareng CEO Déwan pikeun Nutrisi Tanggung jawab (CRN ), dina wawancara. "Naon ieu ngalakukeun éta ngajelaskeun. Janten upami aya ti penegak hukum nagara kedah sumping sareng naros, 'Naha anjeun kabuka?' aranjeunna tiasa langsung nunjuk kana pituduh CISA. ”
Mister nambihan, "Nalika babak kahiji mémo ieu kaluar, kami yakin pisan yén kami bakal kalebet ku inferensi ... tapi éta henteu jelas nyatakeun suplemén diét. Anjeun kedah maca diantara garisna kanggo maca kami. "

Pitunjuk anu dirévisi nambihan jéntré anu penting pikeun daptar padamel infrastruktur penting, nambihan kakhususan pikeun perawatan kaséhatan anu langkung ageung, penegak hukum, transportasi sareng industri pangan sareng tatanén.

Anu ngadamel suplemén diét khusus disebatkeun dina kontén perawatan kaséhatan atanapi perusahaan kaséhatan publik, sareng didaptarkeun sareng industri sanés sapertos biotéhnologi, distributor alat médis, alat pelindung pribadi, farmasi, vaksin, bahkan produk anduk kertas sareng anduk.

Industri lindung anu sanés namina dibéréndélkeun ti padagang toko sareng apoték, dugi ka pabrikan pangan sareng pamasok, dugi ka uji sato sareng kadaharan, dugi ka padamel sanitasi sareng pengendali hama.
Surat hidayah khusus nyatet rekomendasi na tungtungna mangrupakeun piwuruk, sareng daptar henteu kedah dianggap diréktif féderal. Yurisdiksi individu tiasa nambihan atanapi ngirangan kategori tenaga kerja penting dumasar kana sarat sareng kawijaksanaan nyalira.

"AHPA ngahargaan yén pagawé suplemén dietary ayeuna sacara khusus diidentifikasi minangka 'infrastruktur kritis penting' dina pituduh pangénggalna ieu ti Departemen Kaamanan Dalam Negeri," Michael McGuffin, presiden Asosiasi Produk Herbal Amérika (AHPA), dikutip nalika nyatakeun dina pers ngabebaskeun. "Nanging ... perusahaan sareng padamel kedah parios rekomendasi nagara sareng lokal sareng arahan dina netepkeun status pikeun operasi anu cocog salaku infrastruktur kritis anu penting."


Waktos Post: Apr-09-2021