Finutra parantos hasil lulus sertipikat pembaharuan KOSHER di 2021.

KOSER-FINUTRA NEWS

Tanggal 28 April 2021, inspektur KOSHER sumping ka perusahaan kami pikeun pamariksaan pabrik sareng nganjang ka area bahan baku, bengkel produksi, gudang, kantor sareng daérah sanés fasilitas kami. Anjeunna resep pisan kana kataatan urang kana panggunaan bahan baku kualitas luhur anu sami sareng prosés produksi anu distandarkeun. Perusahaan urang hasil lulus sertipikat pembaharuan KOSHER di 2021.

Sertifikasi halal nunjukkeun kana sertifikasi tuangeun, bahan sareng bahan tambahan saluyu sareng hukum diet halal. Ruang lingkupna ngalibatkeun tuangeun sareng bahan-bahan, bahan aditif dahareun, bungkus tuangeun, bahan kimia halus, obat-obatan, perusahaan produksi mesin, jst. Sertifikasi di tempat pikeun patuh standar halal ngan ukur tiasa dilakukeun ku Rabi. Spesialis Yahudi diwajibkeun nyepeng kualifikasi sareng lisénsi, sapertos pengacara ogé diperyogikeun janten ahli hukum. Sertifikasi Kosher ngagaduhan dasar anu légal sareng tioritis, praktis sareng manajemén. Ahli Yahudi napsirkeun sareng ngatur hukum pangan anu halal. Langkung ti 40 persén produk pangan di Amérika Serikat disahkeun ku Kosher. Kusabab Kosher singkatan bersih sareng langkung higienis, éta parantos janten simbol kaamanan produk sareng kualitas luhur.


Pos waktos: Mei-14-2021