Beadlets-Lutein-zeaxanthin-lycopene-Microencapsulation

Pedaran pondok:

Beadlets Mikroencapsulasi
• Cai tiis tiasa dibubarkeun pikeun ningkat bioavailabilitas
• Bébas ngalir, partikel bola
• ciri anu mantap kalayan stabilitas anu luar biasa
• Gelatin gratis kanggo pilihan produk vegetarian
• Aplikasi: pilihan anu hadé pikeun kapsul sareng tablet


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:

Mikroencapsulasi beuki narik perhatian sababaraha industri salaku sarana pikeun ngahontal diferensiasi produk sareng ningkatkeun nilai produk. Mangrupikeun prosés encapsulasi bahan inti / fase internal alit sareng bahan cangkang ngalangkungan téhnik anu maju.

Téknologi parantos diterapkeun dina nutrisi & farmasi, tuangeun & inuman, perawatan pribadi & kosmétik, agrokimia, konstruksi, tanaga, tékstil, bahan kimia, pertahanan, sareng kertas salami sababaraha taun ka pengker, kusabab sipat rumitna sapertos tunduh, stabilitas , panangtayungan termal, profil sensorial anu cocog, sareng adaptasi kana lingkungan.

Pasar mikroencapsulasi dina industri pangan & inuman diproyeksikeun tumuh dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa pangluhurna (CAGR) tina 13,1% ti 2017 dugi ka 2022.
Diantara aplikasi tuangeun, pasar bahan fungsional ngayakeun pangsa pangageungna salaku biomolecules anu réaktif pisan. Téknologi ieu dilaksanakeun dina énkapsulasi mineral, vitamin, rasa, pemanis, fitonutrién, antimikrobial, antioksidan, énzim, organisme probiotik, sareng minyak atsiri.

CWS (Larut Cai Tiis) Bubuk
• Gancang nyalurkeun
• Mantap dina aplikasi-formulasi PH rendah
• kaleyuran cai-tiis anu saé
• ciri aliran anu langkung unggul
• Termal sareng lampu stabil
Aplikasi: cocog pikeun inuman sareng inuman bubuk, pra-campuran, atanapi produk ngagantian hidangan

Beadlets Mikroencapsulasi
• Cai tiis tiasa dibubarkeun pikeun ningkat bioavailabilitas
• Bébas ngalir, partikel bola
• ciri anu mantap kalayan stabilitas anu luar biasa
• Gelatin gratis kanggo pilihan produk vegetarian
Aplikasi: pilihan anu hadé pikeun kapsul sareng tablet

Gantungkeun Minyak
• gantung minyak vegetarian non-GMO
• Gratis ngalir, henteu aya pisah atanapi lumps
Aplikasi: pilihan anu saé pikeun kapsul gél lemes

CWS

BEADLETS (BD)

SUSPENSI MINYAK

Béta karoten 1% 10% CWS Béta karoten 10% 20% BD Béta karoten 30% Minyak
Lutein 5% CWS Lutein 5% 10% BD Lutein 10% 20% Minyak
Lutein Éster 5% CWS Lutein Ester 5% 10% BD Lutein Éster 10% 20% Minyak
Zeaxanthin 5% CWS Zeaxanthin 5% BD Zeaxanthin 10% 20% Minyak
Astaxanthin 2% CWS Astaxanthin 2,5% BD Astaxanthin 5% 10% Minyak
Lycopene 5% CWS Lycopene 10% BD Lycopene 5% 6% 10% Minyak

 

PRODUK MIKROENCAPSULATED

BCAA Instan 2: 1: 1 Bubuk MCT CWS 50% 70% Bubuk CLA CWS 40% 60%
ÉAA Instan L-Carnitine CWS 75% Bubuk L-Arginine CWS
Bubuk minyak siki flaks Bubuk Minyak Safflower Lutein Éster 10% 20% Minyak
Vitamin A Beadlets Asétat Vitamin E 50% CWS Beadlets Vitamin D3 CWS
Beadlets Vitamin A Palmitat Vitamin D2 CWS Beadlets Vitamin K1 CWS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami